Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Despre noi

Obiectivul Fixone este acela de a oferi clientilor produse de inalta calitate la un pret competitiv, asigurand solutii tehnice in domeniul fixarilor . Consideram ca piata autohtona are nevoie de branduri romanesti si dorim sa demonstram ca produsele noastre "Made in Romania" le surclaseaza din punct de vedere tehnic si calitativ pe cele ale concurentei, provenite din import. Scopul nostru este ca aceasta idee sa prinda suficient contur in mintea utilizatorilor, ca atunci când cineva se gândește la sisteme de fixare sa se gândeasca la Fixone.

Avem ambitia sa devenim cel mai de incredere producator și distribuitor din România in domeniul sistemelor de fixare. În acest sens oferim un nivel exceptional de relatii cu clientii plus sprijinul unui personal de vânzari specializat care va poate raspunde la orice intrebare legata de produsele noastre.

Detinem cele mai avansate echipamente din punct de vedere tehnologic, personalul tehnic continua sa dezvolte noi produse adaptate nevoilor clientelei in creștere, iar capacitatea noastra de a asigura livrari la nivel national, face din Fixone solutia ideala in sisteme de fixare.

Fix One inseamna proiectare inspirata, calitate persistenta, adaptabilitate la nevoile clientilor cat si flexibilitate. Aceste valori ne raman proaspete mereu deoarece avem o preocupare constanta in cercetare si dezvoltare a unor noi solutii tehnice in domeniul sistemelor de fixare pentru a ne pastra competitivitatea portofoliului.

Informatii utile

- inca nu au fost adaugate articole » Mai multe...

Facebook