Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Distantieri gresie si faianta

Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro

Aceste distantiere pentru gresie/faianta au rolul de a crea un paviment perfect aliniat , atat din punct de vedere al rosturilor cat si din punct de vedere al planeitatii , daca le folositi impreuna cu nivela clips pentru placi ceramice.

Avantajele distantierelor produse de catre firma TAL TEDOM consta in faptul ca lungimea laturilor este de 30 mm , fapt ce duce la o prindere si o fixare foarte usoara . Avand in vedere ca sectiunea laturilor este patrat , cu latura dimensiunii rostului dorit (2, 3, 4, 5 mm) , acesti distantieri pentru gresie si faianta se monteaza in orice pozitie , nu se rotesc la montaj si confera o pozitionare sigura.

Un alt avantaj al produsului nostru il constituie faptul ca una dintre laturi este strangulata , prin balansare se rupe , rezultand distantieri tip "T" utilizati la margini si la plinta.

Galerie foto

Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro Distantieri gresie si faianta - Fixone.ro

Informatii utile

- inca nu au fost adaugate articole » Mai multe...

Facebook